Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αλλά και «επαγρύπνηση» για διαφωνούντες

Δυσαρέσκεια σε μερίδα βουλευτών για το «άνοιγμα» στον Λεβέντη

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αλλά και «επαγρύπνηση» για  διαφωνούντες
Αισιοδοξία επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο ότι θα καταφέρει να περάσει τα μέτρα για το ασφαλιστικό.

Μάλιστα, οι «κεραίες» των συνεργατών του πρωθυπουργού είναι τεντωμένες, ώστε να εντοπίσουν εγκαίρως κάποια πιθανή διαφοροποίηση, ενόψει του Προϋπολογισμού αλλά και του ασφαλιστικού.

Η εικόνα που αποκόμισαν πάντως οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα από το κλίμα στη σημερινή συνε��ρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές, ειδικά στο ασφαλιστικό.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στην ομάδα των 53 δήλωσαν στην Ειρήνη Σαββοπούλου και στο Star, ότι κανείς από αυτούς «δεν θέλει να ανακόψει την πορεία της κυβέρνησης».

Από την άλλη πλευρά κανείς στο περιβάλλον του πρωθυπουργού δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά ότι δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι, οι οποίοι δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη αυτή την δυσαρέσκεια.

Μία άλλη εστία έντασης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι όσοι διαφωνούν με μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη, μετά τα ανοίγματα που έγινα προς την πλευρά του.

Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες φαίνεται να έφτασε το ζήτημα της συναίνεσης με αφορμή το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αλλά και στο… Παρίσι, καθώς ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ φέρεται να ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για την στάση του ΠΑΣΟΚ στο ασφαλιστικό και ο τελευταίος να απάντησε ότι «έχει γίνει ουρά της ΝΔ».

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top