Στο STAR ο πρώτος δημόσιος διάλογος Μεϊμαράκη-Γεωργιάδη:Κοντραρίστηκαν για τον…Σαμαρά!ΒΙΝΤΕΟ

"Ξέχασαν" τα προβλήματα της Ελλάδας και την αναβολή των εκλογών!

Στο STAR ο πρώτος δημόσιος διάλογος Μεϊμαράκη-Γεωργιάδη:Κοντραρίστηκαν για τον…Σαμαρά!ΒΙΝΤΕΟ

Τον πρώτο δημόσιο διάλογο είχαν στο Star Channel και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό» οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ έδινε συνέντευξη ο κ.Μεϊμαράκης στον κ.Χατζηνικολάου, θέλησε να παρέμβει ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Αν και στην αρχή ο κ.Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κάνει διάλογο μαζί του, λέγοντας με νόημα ότι τον... αγαπά, τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο κ.Μεϊμαράκης παρέμεινε στη γραμμή και όταν η παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη έφτασε στη στάση που κράτησε η ΝΔ στη Βουλή όταν η κυβέρνηση έφερε τη συμφωνία με τους δανειστές, ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε τον λόγο, προκειμένου να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του κόμματος.

«Την απόφαση την πήρε το όργανο κατά πλειοψηφία» εξήγησε ο κ.Μεϊμαράκης, μετά την διευκρινιστική δήλωση του κ.Γεωργιάδη πως ο ίδιος είχε πει η ΝΔ να απέχει από την ψηφοφορία και όχι να πει ναι σε όλα.

«Αυτό που γίνεται τώρα κύριε Γεωργιάδη, δεν μου αρέσει… Και εσείς και εγώ έχουμε όρια ανοχής» συνέχισε ο κ.Μεϊμαράκης,αφήνοντας αιχμές για τον Μάκη Βορίδη.

«Δεν είμαι υπερασπιστής του κυρίου Βορίδη. Διαφωνώ μαζί του» συνέχισε ο κ.Γεωργιάδης.

«Εφόσον είστε ο... προνομιακός συνομιλητής του κυρίου Σαμαρά, του λέτε αύριο να διαψεύσει αυτά που είπε; Καληνύχτα...» είπε με νόημα στην συνέχεια ο κ.Μεϊμαράκης.

«Εμένα είναι φίλος μου ο κύριος Σαμαράς και ήταν τιμή μου που ήμουν υπουργός του, όπως και εσάς ήταν τιμή σας που ήσασταν πρόεδρος της Βουλής του (σσ του Σαμαρά), ��ύριε Μεϊμαράκη. Δεν είναι εχθρός μας ο κύριος Σαμαράς, εχθρός μας είναι ο κύριος Τσίπρας» συνέχισε ο κ.Γεωργιάδης.

«Όχι δεν είναι εχθρός μας (σσ ο Σαμαράς)...Αυτό να το καταλάβει ο κύριος Σαμαράς. Μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο κύριε Γεωργιάδη να κάνει μια διάψευση; Σας ευχαριστώ πολύ…. » ανταπάντησε με νόημα ο κ.Μεϊμαράκης.

«Είστε πρόεδρος της ΝΔ, δεν μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο τον Σαμαρά να λύσετε την παρεξήγηση;» διερωτήθηκε στην συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε διαρροή από τον κ.Σαμαρά».

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία. Μα... να φωνάζετε για τον κύριο Σαμαρά;» είπε στην συνέχεια ο κ.Μεϊμαράκης και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Δεν φωνάζω... έτσι είναι η φωνή μου» είπε ο κ.Γεωργιάδης, επιμένοντας ότι πρέπει να γίνει debate και με τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top