Ο Χουλιαράκης έστησε τους βουλευτές και τους ζήτησε και τα ρέστα

Τα άκουσε για τα καλά από Σταϊκούρα και Λοβέρδο

Ο Χουλιαράκης έστησε τους βουλευτές και τους ζήτησε και τα ρέστα

​Μόνο Silver Alert δεν έβγαλαν στη Βουλή για χάρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, ο οποίος έστησε τους βουλευτές που τον περίμεναν στην αίθουσα της Ολομέλειας και δεν έλεγε να φανεί για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση.

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, ο κ. Χουλιάρακης εμφανίστηκε επιτέλους στη Βουλή, ήρθε όμως αντιμέτωπος με τους εξοργισμένους βουλευτές.

Πρώτος και καλύτερος ο προεδρεύων, Γ. Βαρεμένος που του ζήτησε αμέσως να δώσει εξηγήσεις για την καθυστέρησή του.

«Με συγχωρείτε, έχω όμως κι άλλες υποχρεώσεις λόγω διαπραγμάτευσης. Εκτός από την υποχρέωση του Κοινοβουλίου, είχα το πρωί και τηλεδιάσκεψη. Από εκεί έρχομαι και στις 16:00 υπάρχει κι άλλη και ελπίζω να έχουμε τελειώσει μέχρι εκείνη τ��ν ώρα. Κι έχω και τον προϋπολογισμό», απάντησε τότε ο κ. Χουλιαράκης, προκαλώντας τον εκνευρισμό του βουλευτής της ΝΔ, Χ. Σταϊκούρα, αλλά και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Α. Λοβέρδου.

«Μπορεί να είσθε εξωκοινοβουλευτικός όμως χρειάζεται να δείχνετε σεβασμό στο Κοινοβούλιο. Ο προκάτοχός σας ήταν συνεπής. Το ύφος και ο τρόπος που μιλήσατε ήταν απαράδεκτος. Πάντα έχετε το ίδιο επιχείρημα. Πάντα παρουσιάζετε καθυστέρηση από 30 έως 50 λεπτά, υποστηρίζοντας συνεχώς ότι προέχει η διαπραγμάτευση. Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού», του είπε ο κ. Σταϊκούρας, ενώ στο ίδιο ύφος του μίλησε και ο Α. Λοβέρδος.

«Τα λεγόμενά σας δεν τιμούν το Κοινοβούλιο κι εσάς προσωπικά. Δείχνει έλλειψη σεβασμού. Ο τόνος της φωνής σας ήταν “έχω κι άλλες δουλειές να κάνω…”. Η κυβέρνηση έχει πολλούς υπουργούς. Έπρεπε να το είχατε δει. Ένας ευγενικότερος τρόπος του ομιλείν είναι προτιμότερος», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top