«Ζαλίστηκε» η κυβέρνηση από την… μπύρα! Φέρνουν νέα τροπολογία για να πιουν ξανά μαζί;

Ένα σενάριο που εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου

«Ζαλίστηκε» η κυβέρνηση από την… μπύρα! Φέρνουν νέα τροπολογία για να πιουν ξανά μαζί;

Όταν είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ τους κυβερνητικούς τους εταίρους να καταψηφίζουν την ρύθμιση για την μπύρα, γιατί...έτσι τους αρέσει, «άφρισαν» από το κακό τους! Πληροφορίες λένε μάλιστα, πως το Μαξίμου σκέφτηκε το σενάριο η κυβέρνηση να καταθέσει νέα τροπολογία για τις μικρές ζυθοποιίες και την φορολόγηση τους.

Αν και ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, δεν αποκλείεται οι... Συριζαίοι της κυβέρνησης να φέρουν νέα τροπολογία για την μπύρα, ώστε να μπορούν ξανά να τσουγκρίσουν «εις υγείαν» με τους Ανεξάρτητο��ς Έλληνες.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη, οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την σχετική διάταξη, που ήθελε να περάσει η κυβέρνηση, «σπάζοντας» την κυβερνητική πλειοψηφία. Μάλιστα, στελέχη του κόμματος, αλλά και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος υποστήριζαν πως ο φόρος στις μικρές ζυθοποιίες δεν ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα των δανειστών.

Το Μέγαρο Μαξίμου από την άλλη πλευρά υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο μέτρο περιέχεται στην εργαλειοθήκη του OOΣA, κατηγορώντας την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον τότε υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, για τον συγκεκριμένο φόρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top