Αιχμές Μεϊμαράκη για όσους στηρίζουν την εκλογή εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού

«Να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα»

Αιχμές Μεϊμαράκη για όσους στηρίζουν την εκλογή εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού

​Επίθεση εναντίον όσων στηρίζουν την εκλογή εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού στη ΝΔ, δηλαδή στηρίζουν τον Α. Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο Ε. Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Τρίτης.

«Αν οι βουλευτές πιστεύουν ότι ο εξωκοινοβουλευτικός μπορεί να τους αντιπροσωπεύει, να μην ξανακατέβουν υποψήφιοι, και να πηγαίνουμε σε εξωκοινοβουλευτικούς», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ απαντώντας στη νέα πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας είπε:

«Δεν συμμετέχω σε γελοιοποίηση της διαδικασίας. Η πολιτική παράγεται εδώ μέσα. Δεν βλέπω αντιπάλους στην αίθουσα, ο αντίπαλος είναι έξω από εδώ, είναι τα προβλήματα και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

Ο κ. Μεϊμαράκης προανήγγειλε ακόμα τη διεξαγωγή συνεδρίου αφού εκλεγεί ο νέος αρχηγός και έκανε ειδική αναφορά στα μέλη της κομματικής βάσης, τα οποία όπως είπε «έμειναν πιστά όταν η παράταξη ήταν στα “κάτω” της και την ξανασήκωσαν ψηλά».

Ο κ. Μεϊμαράκης έστρεψε τα βέλη του και εναντίον της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι δεν έχει σχέδιο και δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

«Τα ψέματα άρχισαν να φαίνονται, το αριστερό παραμύθι πρέπει να τελειώνει. Ο Αλέξης Τσίπρας φέρνει νέα μέτρα, αντί για ισοδύναμα», είπε.

Αναρωτήθηκε μάλιστα ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στους φόρους που επιβάλλονται στους αγρότες και στην μικρή ελληνική ζυθοποιία.

Όσον αφορά στο μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της ΝΔ επέκρινε την στάση της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «δέχεται 50.000 μετανάστες και πρόσφυγες, προσδοκώντας οικονομικά οφέλη από τους δανειστές».

«Θέλουμε κι εμείς να λυθεί το μεταναστευτικό, ανθρώπινα, αλλά όχι σε βάρος των Ελλήνων», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top