Αντί για χρόνια πολλά, είπε στον Βούτση λόγια βαριά η Ζωή: Τι είπατε; Θέλω τα τιμολόγια!

Ένταση στην Βουλή μια μέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ

​Ένταση με… πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου προκλήθηκε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αίματα άναψαν όταν η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία συμμετέχοντας με την ιδιότητά της ως τέως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, φέρεται να ήγειρε ζήτημα... ��ικονομικής διαχείρισης. Η παρέμβασή της προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς όπως ειπώθηκε ούτε τεκμηριωμένη ήταν, ούτε η ίδια κατά την επτάμηνη περίοδο της προεδρίας της είχε ασχοληθεί με το Ίδρυμα.

Το θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου σε νέα συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα, με τον νυν Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να δεσμεύεται ότι θα παράσχει στην προκάτοχό του όλα τα ...τιμολόγια-έγγραφα που ζήτησε.

Πρόεδρος του συγκεκριμένου Ιδρύματος είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής. Στο τωρινό ΔΣ συμμετέχουν ως αντιπρόεδροι οι πρώην Πρόεδροι Απ. Κακλαμάνης, Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Δ.Σιούφας, Φιλ.Πετσάλνικος, Β.Πολύδωρας, Ευ. Μεϊμαράκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μέλη του ΔΣ ��ίναι οι πρόεδροι των κομμάτων και πρώην πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων – διατελέσαντες πρωθυπουργοί. Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι ο κ. Γ. Σούρλας.Σκοπός του Ιδρύματος είναι η μελέτη και προβολή των κοινοβουλευτικών θεσμών και της δημοκρατίας, η ενίσχυση των προσπαθειών για τη Βελτίωση της διεθνούς θέσης της Ελλάδας και την υποστήριξη, γενικώς των συμφερόντων του ελληνισμού, η συμβολή στην καλλιέργεια της ιστορικής μνήμης του ��αού, και ιδίως των νέων, και η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των λαών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top