«Κούρεμα» για Φλαμπουράρη: Ο Δήμος Αίγινας έσβησε το 60% του χρέους του για το νερό!

Δήμαρχος Αίγινας: Η αυξημένη κατανάλωση οφείλεται σε διαρροή – Δεν έχασε ο δήμος

Μπορεί στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους να μην έχει ακόμη χειροπιαστά αποτελέσματα να επιδείξει, ωστόσο στο χρέος για την κατανάλωση νερού πέτυχε… δυνατό «συμβιβασμό»!

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος είχε οφειλή περίπου 7.000 ευρώ στο δήμο Αίγινας για το νερό, θα καταβάλλει μόλις το 40% του ποσού αφού το υπόλοιπο διαγράφηκε.

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια 6 ημέρες πριν τις εκλογές (14 Σεπτεμβρίου), ο δήμος Αίγινας αποφάσισε να «χαρίσει» σχεδόν 4.000 ευρώ στον υπουργό Επικρατείας, με το χρέος να διαμορφώνεται πλέον σε 2.618,76 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μούρτζη, η απόφαση δεν αφορά μόνο τον κ. Φλαμπουράρη αλλά άλλους 47 πολίτες με οφειλές προς τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και ελήφθη από διαπαραταξιακή επιτροπή.

«Η κατανάλωση έγινε αλλά διαπιστώθηκε το 2010 από τις υπηρεσίες του δήμου μια μεγάλη διαρροή νερού. Ο κ. Φλαμπουράρης έκανε μια αίτηση όπου ανέφερε το περιστατικό και εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε υπεύθυνα» δήλωσε ο δήμαρχος Αίγινας στο Focus Radio.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό που θα κληθεί να καταβάλλει ο κ. Φλαμπουράρης «αντικατοπτρίζει το κόστος της μεταφοράς και αγοράς του νερού συν το 15% που δικαιούται να βάλει από πάνω ο δήμος».

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη μπει μέσα ο δήμος» είπε ο ίδιος.

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση: Απόφαση.pdf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top