Ρουσόπουλος: Αν υπάρξει διάσπαση στη ΝΔ, ο Κώστας Καραμανλής θα παρέμβει

"To νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα"

Ρουσόπουλος: Αν υπάρξει διάσπαση στη ΝΔ, ο Κώστας Καραμανλής θα παρέμβει

Για τις εκλογές στη ΝΔ μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Θοδωρής Ρουσόπουλος στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στα Παραπολιτικά 90,1.

O κ.Ρουσόπουλος, αφού ξεκαθάρισε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο, υποστήριξε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος.

Ο κ.Ρουσόπουλος τόνισε πως δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ, επισημαίνοντας πάντως πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα, ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν, ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

kr.jpg

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ρουσόπουλος, αποδίδοντας στον υπουργό Επικρατείας λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης.

«Θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο» πρόσθεσε ο κ.Ρουσόπουλος, ενώ τόνισε πως διαφωνεί με την λογική του νομοσχεδίου, ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να τιμωρείται κάποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης, επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες.

Ακόμα ο κ.Ρουσόπουλος εκτίμησε πως το σημερινό νομοσχέδιο έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό που είχε εκπονήσει ο ίδιος το 2007, σημειώνοντας πως θα μπορούσε ο κ.Παππάς να είχε προχωρήσει σε κάποιες τροποποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top