Υπουργικό… σε υψηλούς τόνους σήμερα στο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να… τραβήξει αυτιά

Υπουργι��ό… σε υψηλούς τόνους σήμερα στο Μαξίμου

​Νέο υπουργικό συμβούλιο θα συγκληθεί σήμερα στις 09:00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου και όπως αναφέρουν πληροφορίες οι τόνοι θα είναι αρκετά υψηλοί από την πλευρά του Α. Τσίπρα.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου είναι διάχυτη η δυσφορία για τις καθημερινές παρουσίες και τοποθετήσεις των υπουργών στα παράθυρα των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών παρά την σαφή οδηγία του πρωθυπουργού για το αντίθετο, καθώς όπως αποδεικνύεται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση στην κρίσιμη αυτή φάση της πρώτης αξιολόγησης.

Έξαλλος φαίνεται να είναι ο πρωθυπουργός με τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη για… «πενταροδεκάρες», αναφορικά με τις αυξήσεις στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, οι οποίες και θεωρήθηκαν αυτογκόλ για την κυβέρνηση.

Δεν είναι όμως μόνο ο κ. Φίλης που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο Μαξίμου, αλλά και άλλοι υπουργοί, οι οποίοι είναι απρόσεχτοι με τις… δηλώσεις τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα… «τραβήξει το αυτί» όχι μόνο στον Ν. Φίλη, αλλά επίσης στον υπουργό Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλο και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδη, οι οποίοι βρίσκονται στα τηλεοπτικά παράθυρα πάρα πολύ συχνά και τον τελευταίο καιρό με δηλώσεις τους, όπως αυτή του Γ. Κατρούγκαλο «Στον Ενικό» για περικοπή των επικουρικών συντάξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι ο πρωθυπουργός αναμένεται να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να υπενθυμίσει στους υπουργούς του, όπως έκανε και στο πρώτο υπουργικό, ότι δεν είναι μόνιμοι και ότι σε έξι μήνες θα κριθούν για το έργο τους, κάτι που φαίνεται ότι δεν το έχουν κατανοήσει πλήρως κάποιοι υπουργοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top