Στη Μαδρίτη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το συνέδριο του ΕΛΚ

Σε ποια θέματα θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του

Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος στο εκλογικό συνέδριο του ΕΛΚ όπου 1300 σύνεδροι από περισσότερα από 80 κόμματα όλων των ευρωπαϊκών χωρών, θα εκλέξουν το νέο προεδρείο του και θα συζητήσουν όλα τα φλέγοντα ευρωπαϊκά ζητήματα.

Οι σύνεδροι εκπροσωπούν τα κόμματα μέλη του ΕΛΚ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης, την Επιτροπή των Περιφερειών και στο σύνολό τους, όλους τους θεσμούς της Ένωσης.

Το προσφυγικό και η χάραξη Κοινής Πολιτικής Ασύλου κυριαρχούν στην ατζέντα, ενώ το συνέδριο θα ψηφίσει μια συνολική πλατφόρμα για την Εξωτερική Πολιτική της ΕΕ, βασισμένη στις διαχρονικές ευρωπαϊκές αρχές και αξίες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρα��ίας θα τοποθετηθεί στο συνέδριο τόσο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, «αναλύοντας την εξαιρετική κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, όσο και για την πορεία του ΕΛΚ σε σχέση με το μέλλον της Ένωσης. Επίσης θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα έχει και διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top