Νικολόπουλος στη Βουλή: οι ξεχασιάρηδες υπουργοί έπρεπε να είχαν παραιτηθεί !

«Κάποιοι ξεπέρασαν και τον Άδωνη σε φιλομνημονιακές θέσεις» υποστήριξε

Νικολόπουλος στη Βουλή: οι ξεχασιάρηδες υπουργοί έπρεπε να είχαν παραιτηθεί !
«Το ζήτημα με τους ξεχασιάρηδες υπουργούς θα έπρεπε να είχε κλείσει άμεσα με την παραίτησή τους» υποστήριξε πριν λίγο από το βήμα της Βουλής, κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, όπως υπενθύμισε σε αρκετά σημεία ο ίδιος, παιρνοντας σαφή θέση κατά κυβερνητικών στελεχών, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Δεν ήταν όμως η μοναδική αιχμή προς την κυβερνητική πλειοψηφία. Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι «κάποιοι ξεπέρασαν και τον ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη σε φιλομνημονιακές θέσεις» και διατύπωσε ευχαριστίες με… νόημα προς τους ψηφοφόρους. επειδή έστειλαν το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στη Βουλή ως συνεργαζόμενο και «χάρη σε αυτή τη συνεργασία μπόρεσαν να μπουν και οι ΑΝΕΛ σε αυτήν, «όπως ζητούσε από τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα ψηφίσει «ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο αλλά θα καταψηφίσει συγκεκριμένα άρθρα.

«Θυμάστε ότι προεκλογικά υποσχεθήκαμε ένα παράλληλο προς το μνημόνιο πρόγραμμα για την ανακούφιση των πολιτών. Κάποια μέτρα όφειλε η κυβέρνηση να τα επανεξετάσει και να τα επαναδιαπραγματευθεί» τόνισε.

«Απλά και ξάστερα θα συμφωνώ με κάθε ουσιαστική μεταρρύθμιση και θα διαφωνώ με κάθε πρόχειρη άσκηση κοπτορραπτικής που μπαλώνει προσωρινά τρύπες» πρόσθεσε και διαβεβαίωσε: « Όσο είμαι εδώ θα εκφράζω τα «ναι» και τα «όχι» μου ελεύθερα».

Σε άλλο σημείο άφησε υπονοούμενα για τις πηγές χρηματοδότησης του Ποταμιού, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή του κόμματος κ. Σπ. Δανέλλη, ο οποίος μίλησε αμέσως μετά και του είπε ότι αν δεν προσκομίσει στοιχεία για να αποδείξει τον ισχυρισμό του «θα είναι ένας κοινός συκοφάντης».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top