Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο

Απάντηση στον Μοσκοβισί: μπορεί να ζητά ό,τι θέλει και εμείς να αποφασίζουμε ό,τι θέλουμε

Μεϊμαράκης:  Η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο
Δηλώσεις για την τακτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ στο πολυνομοσχέδιο έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος όμως δεν αναφέρθηκε στα εσωκομματικά ζητήματα, δείχνοντας ότι αντίστοιχη τακτική θα ακολουθήσει και στην κοινοβουλευτική ομάδα που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έχει αποφασίσει να καταψηφίσει το νομοσχέδιο, το οποίο βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι το πολυνομοσχέδιο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος, καταργεί εκπτώσεις φόρου και αυξάνει τις κλίμακες των φόρων.

«Τελικά αποδεικνύεται πως τα μεγάλα ψέματα που είπε προεκλογικά ήταν για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε αιχμηρά την προτροπή Μοσκοβισί στην αντιπολίτευση να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. «Ο κ. Μοσκοβισί έχει δικαίωμα να ζητά ό,τι θέλει και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα να πάρει τις αποφάσεις της» σχολίασε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top