Ο Ε. Μεϊμαράκης προωθεί την Ντ. Μπακογιάννη για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ

Σε ανοιχτή γραμμή με Ευρωπαίους παράγοντες

​Την Ντόρα Μπακογιάννη θα προτείνει ο Ε. Μεϊμαράκης για τη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με Ευρωπαίους παράγοντες και σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους τρεις διεκδικητές της προεδρίας της ΝΔ προωθεί την κα Μπακογιάννη για τη θέση του Αντιπροέδρου στο 16μελές Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σημειώνεται ότι τελευταία φορά που η ΝΔ κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου ήταν την περίοδο 1999 – 2002 με τον Κ. Καραμανλή.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προεδρείου του ΕΛΚ θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη, ενώ στο συνέδριο θα παραβρεθούν και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ.

Και η κα Μπακογιάννη πάντως βρίσκεται σε επικοινωνία με αξιωματούχους του Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη μιλήσει με τον επικεφαλής του ΕΛΚ, Ζ. Ντολ, τον γενικό γραμματέα, Α. Λόπεζ, καθώς επίσης με τον Μ. Μπαρνιέ, τον Ε. Μπροκ και τον Π. Λελούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top