ΝΔ: η κυβέρνηση κρύβει τα στοιχεία για συντάξεις, για αδήλωτη εργασία και ανεργία

Ζήτησε να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία από τα «ΗΛΙΟΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣ» και «ΕΡΓΑΝΗ»

Κριτική εις βάρος της κυβέρνησης άσκησε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, για την καθυστέρηση στην παρουσίαση των τελευταίων στοιχείων από τα συστήματα «ΗΛΙΟΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣ» και «ΕΡΓΑΝΗ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αποκρύβει τα στοιχεία για συντάξεις, αδήλωτη εργασία και ανεργία.

«Η Κυβέρνηση οφείλει στο πλαίσιο των προγραμματικών της δηλώσεων να παρουσιάσει, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, τα τελευταία στοιχεία του συστήματος “ΗΛΙΟΣ”, για το πλήθος και το κόστος των συντάξεων, του Σχεδίου “ΑΡΤΕΜΙΣ” για την έκταση της αδήλωτης εργασίας και του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” για την απασχόληση» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει επίσης στην ανακοίνωσή του:

«Ας καταλάβει, επιτέλους, η κυβέρνηση ότι για τις κακές επιδόσεις της στα μείζονα αυτά κοινωνικά ζητήματα δε φταίνε τα συστήματα, που απεικονίζουν την πραγματικότητα, αλλά η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητά της. Κάνει λάθος, αν νομίζει ότι, ακολουθώντας το δρόμο της αδιαφάνειας, μπορεί να εξαπατά για πολύ καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top