Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τις ψήφους στη Χρυσή Αυγή

Με αφορμή την ψηφοφορία που αφορούσε στην ανάδειξη του νέου προεδρείου της Βουλής

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τις ψήφους στη Χρυσή Αυγή

​«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ με αφορμή την ψηφοφορία που αφορούσε στην ανάδειξη του νέου προεδρείου της Βουλής.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για «διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων» της ΝΔ ως προς το θέμα της «συναίνεσης» και σημειωσε: «Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο».

«Είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου η Λεωφόρος Συγγρού, για να προσθέσει: «Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο».

Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε «Δεν υπήρξε καμία πολιτική δύναμη που να ψήφισε εν σώματι ή μεγάλο μέρος της, την επιλογή της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top