Τέσσερις κατέθεσαν υποψηφιότητα τελικά για την προεδρία της ΝΔ- Ποιοι τους στηρίζουν

Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας σε αγώνα δρόμου

Τέσσερις κατέθεσαν υποψηφιότητα τελικά για την προεδρία της ΝΔ- Ποιοι τους στηρίζουν

Κυριολεκτικά στο «και πέντε», τελευταίος και καταϊδρωμένος ο γαλάζιος βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε στην Συγγρού την υποψηφιότητα του, για την προεδρία της ΝΔ.

Πάντως, ήδη έχει εκδηλωθεί διαφωνία μεταξύ των υποψηφίων για την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών. Ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να γίνουν σύντομα, ο κ. Μητσοτάκης στις 15 Νοεμβρίου και ο κ. Τζιτζικώστας κάπου στο ενδιάμεσο.

Ποιοι τους στηρίζουν

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζουν, είτε ανοικτά, είτε έμμεσα, ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Πατούλης, δεκάδες βουλευτές του κόμματος και πολλά στελέχη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζουν οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 6 δήμαρχοι και 2 αντιπεριφερειάρχες, 9 πρόεδροι ΝΟΔΕ, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη και 4 πρώην γενικοί Διευθυντές του κόμματος.

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζουν 2 Βουλευτές, ο Νότης Μηταράκης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη της νεολαίας .

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στη ΝΔ στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top