Ο Πατούλης έκανε σποτ σε ταξί όπως ο Λαφαζάνης!Στην πένα με trendy γυαλί ο Δήμαρχος!ΒΙΝΤΕO

Η γυναίκα οδηγός, η διαδρομή και το κρασί!

​Μεγάλο ...ΚΛΙΚ έκανε το σποτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το ταξί στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη!

Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών γύρισε ένα παρόμοιο... διαφημιστικό βίντεο με αφορμή τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», δηλαδή της βραδιάς κατά τη διάρκεια της οποίας, θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα, στις 10 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο κ.Πατούλης, ένας συνεργάτης του και μια νεαρή, η οποία οδηγεί και το ταξί!

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου είναι "στην τρίχα", όπως πάντα! Ο κ.Πατούλης, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και τεράστια σκούρα γυαλιά τύπου ray ban,μαζί με τον συνεργάτη του στέκονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν κάνουν σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει.

Το όχημα σταματά, οι δυο άνδρες μπαίνουν μέσα και η οδηγός του ταξί ρωτά: «Πού πάμε κύριοι;». «Λευκή Νύχτα», απαντά ο συνεργάτης του κ.Πατούλη με την οδηγό να ξαναρωτά: «Μαρούσι;». Σε εκείνο το σημείο παρεμβαίνει ο δήμαρχος και λέει «Σάββατο 10 Οκτωβρίου και γρήγορα».

Στη συνέχεια οι τρεις τους, μέσα στο ταξί ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν, θέλοντας προφανώς να δείξουν ότι εκείνη τη βραδιά στο Μαρούσι θα προσφέρονται ποτά σε όσους επισκεφθούν την περιοχή για τη βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Δείτε το σποτ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top