«Good job Alexis»: Καυτό παρασκήνιο από τα τετ-α-τετ Τσίπρα-Ομπάμα!

Τι εντυπωσίασε τον πρωθυπουργό – Τα χαλαρά χτυπήματα Ομπάμα στην πλάτη του Τσίπρα

«Good job Alexis»: Καυτό παρασκήνιο από τα τετ-α-τετ Τσίπρα-Ομπάμα!

Δύο τετ-α-τετ είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Μπάρακ Ομπάμα στις ΗΠΑ, καθώς βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν αρχικά στη δεξίωση του γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και αργότερα την ίδια μέρα στη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου.

Οι συναντήσεις των δύο ανδρών έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Μπάρακ Ομπάμα να είναι αρκετά διαχυτικός στη δεξίωση του γ.γ. του ΟΗΕ.

«Good job Alexis» είπε -αναφερόμενο�� στη νίκη του στις εκλογές- ο Μπάρακ Ομπάμα στον Έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο χτύπησε φιλικά στην πλάτη, ψιθυρίζοντας του κάτι στο αυτί.

obama-tsipras-1.jpg
obama-tsipras-2.jpg
obama-tsipras-3.jpg

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν και λίγες ώρες, αργότερα, στη δεύτερη δεξίωση, και μάλιστα συν γυναιξί!

Οι δύο πρώτες κυρίες συστήθηκαν ενώπιον του Αμερικανού προέδρου και του Έλληνα πρωθυπουργού, ενώ ο Μπάρακ Ομπάμα σύστησε τον κ. Τσίπρα στη σύζυγό του Μισέλ με την ατάκα «αυτός είναι που κέρδισε δύο απανωτές εκλογές στην Ελλάδα»! Και μιας και αναφέρθηκε στην Ελλάδα, ο Ομπάμα είπε στον πρωθυπουργό ότι έχει αρκετούς φίλους που έρχονται στη χώρα μας για διακοπές!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε ευτυχής που γνωρίζει την Πρώτη Κυρία της Αμερικής ενώ εντυπωσιάστηκε από το ύψος της (είναι 1,80 μέτρα).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην ολιγόλεπτη συνομιλία (η οποία κράτησε τρία λεπτά) που είχαν οι κ.κ. Τσίπρας και Ομπάμα συζητήθηκε το χρέος και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει η Ελλάδα, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε να στηρίξουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα για να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης εντός του ευρώ.

Απορίας άξιον είναι πάντως το τι έφαγαν ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του, Μπέτυ, στη δεξίωση του Ομπάμα, καθώς μετά από αυτή πήγαν… για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο!

dfd.jpg
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, τον πρόεδρο της Κούβας Ραούλ Κάστρο και τον πρόεδρο του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα.

Σήμερα, εξάλλου, θα συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, θα μετέχει σε συνάντηση κορυφής υπό την προεδρία Ομπάμα για τον εξτρεμισμό και το ISIL, θα συναντηθεί με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν αλλά και με παράγοντες της ομογένειας.

* Οι φωτογραφίες είναι από το Crashonline.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top