Σαντορίνη: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για δόκιμους αστυνομικούς 

Κινήσεις της ΕΛΑΣ για να δοθεί λύση άμεσα

Εικόνες ντροπής από καταλύματα στη Σαντορίνη, όπου θα μείνουν δόκιμοι αστυνομικοί τους καλοκαιρινούς μήνες, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Σαντορίνη: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για δόκιμους αστυνομικούς 

Οι περίπου 100 αστυνομικοί που πήγαν να ενισχύσουν την αστυνόμευση στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, όπου κάθε καλοκαίρι καταγράφεται απόβαση κάθε λογής διεθνών κακοποιών, όπως ληστές, διαρρήκτες, απατεώνες, κλήθηκαν να μείνουν ο ένας πάνω στον άλλο.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στη Σαντορίνη

Τις εικόνες δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών. Περίπου 10 δόκιμοι θα χρησιμοποιούσαν μόλις 2 τουαλέτες, χωρίς προσωπικούς χώρους και συνθήκες που δεν αποτελούν τιμή για κανέναν.

Επικοινωνία ΕΛ.ΑΣ. - Δήμου Σαντορίνης για άμεση λύση 

Συμφωνα με πληροφορίες του STAR, άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ Αρχηγείου της αστυνομίας και Δήμου Σαντορίνης με τις πληροφορίες να λένε ότι αναζητείται λύση και κυρίως καταλύματα… Δεν μπορεί από την μια να ζητάμε ασφάλεια και από την άλλη να μην φροντίζουμε για τα αυτονόητα. 

Τροχαίο στη Σαντορίνη: 45χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Όχι κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο με θέα στην καλντέρα αλλά έναν αξιοπρεπή χώρο διαμονής για να μείνουν στο νησί άνθρωποι που θα είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια εκατομμυρίων τουριστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top