Άδωνις: Δεν έχω μηχ��νισμούς και δεν κατεβαίνω για να χάσω

«Έχω ήδη μαζέψει 14 υπογραφές. Δεν ξέρω αν θα υπογράψει και ο Βορίδης»

Άδωνις: Δεν έχω μηχανισμούς και δεν κατεβαίνω για να χάσω

«Δεν κατεβαίνω για να χάσω» ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ήδη έχει μαζέψει 14 υπογραφές και πως θέλει να στηρίξουν την υποψηφιότητά του απλά και όχι «διάσημα» στελέχη της παράταξης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει μηχανισμούς και θέλει να εκφράσει τον απλό νεοδημοκράτη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάκη Βορίδη και είπε πως δεν γνωρίζει εάν θα υπογράψει και αυτός την υποψηφιότητά του: «O Μάκης είναι φίλος μου πολλά χρόνια και είχαμε κοινή πολιτική διαδρομή από το ΛΑΟΣ και μετά, όμως δεν είμαστε το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, ούτε πρέπει να μας νοούν διαρκώς ως ομάδα. Δεν είμαστε αναγκαστικά ομάδα. Μπορούμε να συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα και μπορούμε και να διαφωνούμε. Το αν θα υπογράψει δεν το ξέρω».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» και μια υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι δεξιός και δεν το κρύβει και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δηλαδή, ο Τσίπρας πως βγαίνει και λέει “είμαι αριστερός”; Ούτε κεντρώος λέει ούτε τίποτα. Και του βγάζω καπέλο. Ε λοιπόν, εγώ είμαι δεξιός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top