Γερμανικός Τύπος: "Ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Τσίπρα"

Πικρά σχόλια με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου

Γερμανικός Τύπος: "Ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Τσίπρα"

​Η… χάρη του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος παραιτήθηκε λίγες μόνο ώρες μετά την ορκωμοσία του, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις ρατσιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις που του αποδίδονται, έφτασε μέχρι την Γερμανία!

Πιο συγκεκριμένα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt έγραψε: «Ακόμη δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να στήσει την κυβερνητική του ομάδα, και ο πρώτος παίκτης παίρνει κόκκινη κάρτα. Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ένας υφυπουργός παραιτήθηκε εξαιτίας ενός σκανδάλου με αντισημιτικά tweets. (…) Ήδη πριν τις εκλογές (ο Τσίπρας) δεσμεύτηκε για συνασπισμό με τους ακροδεξιούς. Αυτό κατέληξε σε ντροπιαστικό ξεκίνημα, τη στιγμή που η νέα κυβέρνηση πρέπει να βιαστεί για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, που έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς δανειστές».

Σε έντονο ύφος και το σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με την Deutsche Welle. «Ντροπιαστικό ξεκίνημα της νέας θητείας του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργού της Ελλάδας. Λίγες ώρες μόνο μετά την ορκωμοσία, παραιτείται το πρώτο μέλος του υπουργικού συμβουλίου» έγραψε η Die Welt.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top