Μεϊμαράκης σε δημοσιογράφους: «Η ΝΔ θα στηρίζει τα θετικά και θα καταψηφίζει τα αρνητικά μέτρα»

«Έχει και η ΝΔ τις συνιστώσες της»

Μεϊμαράκης σε δημοσιογράφους: «Η ΝΔ θα στηρίζει τα θετικά και θα καταψηφίζει τα αρνητικά μέτρα»

​Μια σύντομη επικοινωνία με τους δημοσιογράφους είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ε. Μεϊμαράκης στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι θα συγκλιθούν τα όργανα για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα δει τι κυβέρνηση θα προκύψει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι δεν θέλει να σπεύσει σε μια εκτίμηση για τη σταθερότητα μιας κυβέρνησης αν είναι με 155 βουλευτές και πρόσθεσε με χιούμορ πως ο Α. Τσίπρας έχει «dna εκλογών».

Για το συνέδριο, σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος για να επισπευστεί, όμως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο αυτό, καθώς όπως είπε θα εξεταστεί αν το ζητήσουν στελέχη του κόμματος.

«Η ΝΔ θα προχωρήσει συμπαγής, ο καθένας έχει την άποψή του. Έχουμε κι εμείς τις συνιστώσες μας».

Σε ότι αφορά στα μέτρα, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι η ΝΔ θα στηρίζει το θετικό και θα καταψηφίζει το αρνητικό και ανάλογα με την περίπτωση θα εξαρτηθεί και η συμπεριφορά των βουλευτών του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε όλους τους εργαζόμενους στην λεωφόρο Συγγρού και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρώην πρωθυπουργούς, Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top