«Φούντωσε» ο Χατζηνικολάου:"Είναι πολύ προσβλητικό αυτό, δεν μου αξίζει"-Αντέδρασε η Λυμπεράκη

Ένταση με αφορμή τα ποσοστά του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

«Φούντωσε» ο Χατζηνικολάου:"Είναι πολύ προσβλητικό αυτό, δεν μου αξίζει"-Αντέδρασε η Λυμπεράκη

​Άναψαν τα αίματα στον εκλογικό μαραθώνιο του Star Channel, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του Ποταμιού, Αντιγόνη Λυμπεράκη να σχολιάσει τις εκτιμήσεις που έκανε το ΠΟΤΑΜΙ προεκλογικά για το ποσοστό, που θα λάμβανε στις εκλογές σχετικά με τα τελικά exit polls, τα οποία δείχνουν πολύ μικρότερο ποσοστό για το κόμμα του Σ.Θεοδωράκη.

Η κα Λυμπεράκη αντέδρασε, εκφράζοντας την άποψη ότι η συζήτηση θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επόμενη μέρα.

«Όλοι έρχεστε και παριστάνετε τους νικητές… ακόμη και όταν έχετε βάλει οι ίδιοι στον εαυτό σας στόχο! Θα κάνετε κάποια αυτοκριτική;» είπε ο κ.Χατζηνικολάου.

«Θα προτιμούσαμε να το είχαμε πιάσει το 10%» είπε η κα Λυμπεράκη, με τον κ.Χατζηνικολάου να της υπενθυμίζει όλα όσα έλεγε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις προηγούμενες εκλογές ότι αν δεν πάρει υψηλό ποσοστό το ΠΟΤΑΜΙ, τότε δεν έχει λόγο να υπάρχει.

«Πότε μας αφαιρείτε ο λόγος κύριε Χατζηνικολάου; πόσους στόχους πρέπει να χάσουμε για να μας αφαιρεθεί ο λόγος, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την άποψη μας;» είπε φανερά εκνευρισμένη η κα Λυμπεράκη .

«Αυτό είναι πολύ προσβλητικό για μένα, αυτό δεν μου αξίζει, αυτό σας το επιστρέφω, σας έχω καλέσει δεκάδες φορές και δεν νομίζω ότι σας αφαιρέθηκε ποτέ ο λόγος. Όταν κάνουμε μια δύσκολη ερώτηση είστε έτοιμη να κάνετε προσβολές» συνέχισε ο κ.Χατηνικολάου.

«Πολύς κόσμος μας ακούει με συμπάθεια, αλλά πολύ δύσκολα αυτή η συμπάθεια μετατρέπεται σε ψήφο» εξήγησε η κα Λυμπεράκη, κάνοντας την αυτοκριτική για τα ποσοστά που φαίνεται να παίρνει το ΠΟΤΑΜΙ, τονίζοντας ότι το κόμμα της είναι εδώ και θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας, και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μακροχρόνια ανταπόκριση» πρόσθεσε η κα Λυμπεράκη.

«Η ηγεσία σας κα Λυμπεράκη εξέπεμπε ότι θέλει μεγάλο ποσοστό…» υπενθύμισε ο κ.Χατζηνικολάου .

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top