Κάλεσμα Γεννηματά σε όσους είχαν φύγει από το ΠΑΣΟΚ: Το αίμα νερό δεν γίνεται

«Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες» - Ψήφισε μαζί με τα δύο της παιδιά

Κάλεσμα σε όσους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ έφυγαν και πήγαν (κατά κύριο λόγο) στο ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.20 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

«Σε ολόκληρο τον προεκλογικό αγώνα επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις. Τρέξαμε στην Ελλάδα με μήνυμα ενότητας για τη μεγάλη δημοκρατικό παράταξη. Το αίμα νερό δεν γίνεται» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία ψήφισε μαζί με τα δύο από τα τρία της παιδιά.

Η ίδια τόνισε ότι η επόμενη μέρα απαιτεί συνεργασίες σε πολιτικό επίπεδο: «Καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν να μας τιμήσουν και πάλι. Όμως η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής. Για τη σταθερότητα, για τη συνεργασία, με σχέδιο, με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Που θα αφήσει πίσω τα μνημόνια και την κρίση χωρίς να συνθλίψει τον ελληνικό λαό. Σήμερα το βράδυ πρέπει να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού. Το λόγο έχει ο ελληνικός λαός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top