Με... τσιρότα και γάζες εμφανίστηκε σε εκπομπή o Tζήμερος-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Προεκλογική συνέντευξη μετά από τροχαίο που είχε στο Βόλο

Με... τσιρότα και γάζες εμφανίστηκε σε εκπομπή o Tζήμερος-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο του Βόλου, έκανε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega”.

Με… τσιρότα και γάζες στο μέτωπο ο κ.Τζήμερος αναφέρθηκε στο τρακάρισμα που είχε πριν λίγες μέρες, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως σε 8 εβδομάδες δεν θα του έχει μείνει κανένα εξωτερικό σημάδι από το ατύχημα!

«Είμαι σε φάση ανάρρωσης. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την οικονομία» είπε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και πρόσθεσε «Εγώ είμαι καλά, γιατί μου είπε ο γιατρός ότι σε δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και ότι σε δύο μήνες δεν θα υπάρχει τίποτα εκτός από ένα σημάδι. Φαντάζεστε να μου έλεγε ότι δεν ξέρει πότε θα βγουν τα ράμματα; Το πρόσωπο μου είναι μαύρο, τώρα είναι το μέικ απ και δεν φαίνεται» .

Ο κ.Τζήμερος έκανε... μπλακ χιούμορ με αφορμή τις κάλπες και την περιπέτεια που είχε ο ίδιος, λέγοντας πως αν δεν συνέβαινε το τρακάρισμα δεν θα μάθαινε ο λαός ότι το κόμμα του κατεβαίνει στις εκλογές.

«Το τροχαίο ατύχημα που είχα ήταν μια ευκαιρία να μαθευτεί ότι η Δημιουργία Ξανά παίρνει μέρος στις εκλογές, γιατί κανένας δεν το είχε αναφέρει μέχρι τότε. Βέβαια δεν το έκανα επίτ��δες» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ένα απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top