Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα από τον Θεοδωράκη

Υποστήριξε από την Λάρισα ότι συγγενικά του πρόσωπα ανέλαβαν δημόσια έργα

Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα από τον  Θεοδωράκη
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας στην αναφορά του κ. Τσίπρα για «υπηρέτη της διαπλοκής», σχετικά με τον ίδιο.

«Εάν όντως είπε ότι το Ποτάμι ή εγώ έχω σχέση με την διαπλοκή έχει πάρα πολύ θράσος να το λέει αυτό, ο πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης που είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, συνομιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λάρισα.

Με αφορμή το ζήτημα Φλαμπουράρη ισχυρίστηκε ότι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα πήραν δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

«Ο Φλαμπουράρης ο πνευματικός ηγέτης του κ. Τσίπρα πήρε λεφτά ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας και επειδή, ξέρετε, είμαστε πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε, δεν είναι μόνον ο κ. Φλαμπουράρης, είναι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα» υποστήριξε.

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους ανέφερε : «Είναι άλλοι άνθρωποι από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που πήρανε δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Και ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος ήταν εργολάβος δημοσίων έργων ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα».

Κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση στον ελληνικό λαό στο ερώτημα «ποια είναι η σχέση του κόμματος του με τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Αθήνα, με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει "ολιγάρχες"».

«Είναι λίγο παράδοξο ο κ. Τσίπρας να μιλά για σχέσεις "παρά φύσιν". Ο κ Τσίπρας έκανε συνεργασία με ένα κόμμα που είναι δεξιά της Δεξιάς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε για ποιο λόγος θέλει τον κ. Καμμένο ντε και καλά στη Βουλή για να τον ξαναβάλει στο υπουργείο Αμύνης. Αλλά δεν μπορεί όταν έχεις μία τέτοια συγκεκριμένη προτίμηση να μιλάς για "παρά φύσιν" συνεργασίες των άλλων», δήλωσε επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ζήτησε ακόμα οι "άεργοι βουλευτές" να μην παίρνουν σύνταξη από τη Βουλή, αλλά να ��ουλέψουν για να πάρουν σύνταξη, ενώ σχετικά με το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη, σχολίασε: «δεν νομίζω ότι γίναμε σοφότεροι». Άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ, εφόσον ένα από τα δυο είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. «Δεν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να συνηγορήσει σε μία νέα εκλογική αναμέτρηση. Θα συνεργαστούμε έστω και δια της αποχής -όχι δια της ψήφου εμπιστοσύνης- έτσι ώστε η χώρα να μην ξαναπάει σε εκλογές» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top