Καραγκούνης: «Η στάση της ΕΡΤ απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη ήταν εχθρική»

«Η χώρα πρέπει να επανέλθει στη σταθερότητα»

Καραγκούνης: «Η στάση της ΕΡΤ απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη ήταν εχθρική»

​Εχθρική χαρακτήρισε τη στάση της ΕΡΤ, απέναντι στον πρόεδρο της ΝΔ, Ε. Μεϊμαράκη, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κ. Καραγκούνης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Άφησε μάλιστα αιχμές ότι τόσο οι σκηνοθετικές αστοχίες, όσο και κάποια άλλα ζητήματα που προέκυψαν πριν από το debate έγιναν κατόπιν υποδείξεων.

«Ο κόσμος κρίνει ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό debate, ποιος κέρδισε καθαρά και όχι στα σημεία», είπε ο κ. Καραγκούνης.

Σημείωσε ακόμα ότι η χώρα πρέπει να επανέλθει στη σταθερότητα, κάτι που όπως είπε εξαρτάται από τις συνεργασίες που θα προκύψουν. Ο κ. Καραγκούνης τόνισε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που λέει δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει κυβέρνηση μακράς πνοής, ενώ επανέλαβε ότι τα προβλήματα στο εσωτερικό του κόμματος δεν έχουν επιλυθεί.

«Η ΝΔ ζητά κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων, αρκεί να υπάρχει ένα μίνιμουμ πρόγραμμα», είπε.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον Α. Τσίπρα, τον κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες του για τη συμφωνία που έφερε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ δεν ζητά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενδεχομένως με ένα κομμάτι του.

Ζήτησε τέλος καθαρή λαϊκή εντολή στη ΝΔ, ώστε να αναδειχθεί πρώτη δύναμη και να σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα φέρει μεγάλες αλλαγές μαζί με τα κόμματα που συμφωνούν με αυτές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top