Κλείνει με συνέντευξη Μεϊμαράκη η ΔΕΘ, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες

Τα «δίνουν όλα τα κόμματα» μία εβδομάδα πριν τις εκλογές

Κλείνει με συνέντευξη Μεϊμαράκη η ΔΕΘ, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες
Με την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις 11.30 π.μ. στο Βελλίδειο, πέφτει η αυλαία της παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στην φετινή ΔΕΘ, η οποία κλείνει επίσης απόψε τις πύλες της και η οποία λόγω των επικείμενων εκλογών είχε καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα φέτος.

Μία εβδομάδα πάντως πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα κόμματα εντείνουν την προσπάθειά τους να πείσουν τους πολίτες, με τα γκάλοπ να δείχνουν ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ούτε για την εκλογική πρωτιά ούτε για τις υπόλοιπες θέσεις, με όλες τις εκτιμήσεις να βρίσκονται ακόμη μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «απάντηση» στην συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναμένεται να υπάρξει από το Κερατσίνι, με την εκεί ομιλία του ΑλέξηΤσίπρα σήμερα το βράδυ (7.30 μ.μ. στην Πλατεία Κύπρου).

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης βρίσκεται στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο, θα περιοδεύσει στην πόλη και θα επισκεφθεί και την μαρτυρική Κάνδανο (1 μ.μ.) για απόδοση φόρου τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. Το απόγευμα (4.30 μ.μ.) θα συναντηθεί στο Αεροδρόμιο Χανίων με τους εργ��ζόμενους στο αεροδρόμιο πριν αναχωρήσει αεροπορικώς για Αθήνα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει σήμερα στην Αγία Βαρβάρα, στην οποία μεγάλωσε, ομιλία και ανοικτή συζήτηση με τον κόσμο. Ο ίδιος θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα παρουσιάσει τις θέσεις και προτάσεις του Κινήματος. Η εκδήλωσε θα πραγματοποιηθεί στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Πάνθεον» στις 8 το βράδυ.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας το πρωί περιοδεύει στα χωριά του Κιλκίς Κορομηλιά, Μεταλλικό, Χωρύγι και Παλιό Αγιονέρι και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε την Ήπειρο, όπου μίλησε χθες το βράδυ στα Ιωάννινα.

Σήμερα στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝ.ΕΛ στην Αχαΐα, στο ξενοδοχείο Patra Palace της Πάτρας, όπου θα μιλήσουν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top