Γκρίνιες και καραμπόλες στο ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Ανακοινώνεται σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Γκρίνιες και καραμπόλες στο ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

​Καραμπόλες μέχρι και την τελε��ταία στιγμή προσπαθεί να αποφύγει το επιτελείο του Α. Τσίπρα στην Κουμουνδούρου, όσον αφορά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, με το μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο πρόεδρος του κόμματος να είναι η θέση του Ν. Κοτζιά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τοποθετούνταν στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε εμπλοκή, καθώς ο κ. Κοτζιάς φέρεται να αντιδρά στην κοινή κάθοδό του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κοτζιάς φέρεται να ζήτησε να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση συνεργάτες του από την κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ».

Επικεφαλής πάντως του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ στη δεύτερη θέση οι πληροφορίες θέλουν τη Θεανώ Φωτίου. Ακολουθούν ο Ν. Κοτζιάς, ο Κ. Γαβρόγλου και η Τ. Χριστοδουλοπούλου.

Καραμπόλες όμως φαίνεται να υπάρχουν και στα ψηφοδέλτια της Α΄ και Β΄ Αθήνας, καθώς κατατέθηκαν με τα ονόματα των υποψηφίων σε αλφαβητική σειρά και όχι σε σειρά εκλογής, γρίφος που πρέπει να λυθεί αμέσως.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμα στο ποιος θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα δοθεί στον Α. Φλαμπουράρη και θα ακολουθήσει στη δεύτερη θέση ο Γ. Σακελλαρίδης. Δεδομένο επίσης θεωρείται ότι σε εκλόγιμη θέση θα είναι ο Ν. Βούτσης, ο Χ. Βερναρδάκης και ο Ν. Φίλης.

Συνωστισμός επικρατεί τέλος και στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας, όπου στην πρώτη θέση αναμένεται να είναι ο Ε. Τσακαλώτος, στην δεύτερη, ο Π. Κουρουμπλής και να ακολουθούν οι Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Ξυδάκης, και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top