Κάνουν… ιδιαίτερα οι πολιτικοί αρχηγοί λόγω ντιμπέιτ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σε θέματα Οικονομίας δίνουν το μεγαλύτερο βάρος

Κάνουν… ιδιαίτερα οι πολιτικοί αρχηγοί λόγω ντιμπέιτ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

​Εντατικά μαθήματα για το ντιμπέιτ έχουν ξεκινήσει οι πολιτικοί αρχηγοί -πλην του Νίκου Μιχαλολιάκου-, με στόχο να κερδίσουν τις μέγιστες δυνατές εντυπώσεις, στην τηλεοπτική αναμέτρηση της Τετάρτης. Από τους αρχηγούς, μόνο ο Αλέξης Τσίπρας έχει σχετική εμπειρία, καθώς μετείχε στην τελευταία τηλεμαχία που είχε γίνει το 2009, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης το 2004 είχε διαφορετικό ρόλο, αφού ήταν τότε ένας από τους δημοσιογράφους, που υπέβαλαν ερωτήσεις.

Ο επικοινωνιολόγος και διευθύνων σύμβουλος της Mrb, Δ.Μαύρος, εκτίμησε ότι «ο κύριος Τσίπρας θα προσπαθήσει να προβάλει ως όρους της συγκεκριμένης εκλογής το νέο-παλιό, άφθαρτο-φθαρμένο», ενώ από την άλλη πλευρά, ο κύριος Μεϊμαράκης θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό του δίπολο, που είναι «η ντομπροσύνη σε σχέση με την ασυνέπεια, την υποκρισία ή τον καιροσκοπισμό».

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι δημοσιογράφοι που όρισαν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, για να υποβάλουν τις ερωτήσεις στους επτά πολιτικούς αρχηγούς, θα συναντηθούν στην ΕΡΤ για να οριστικοποιήσουν τη διαδικασία.

Το Star Channel, όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, θα εκπροσωπήσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, Μάρα Ζαχαρέα. Από το Mega θα είναι η Όλγα Τρέμη, η Μαρία Χούκλη από τον Antenna, ο Αντώνης Σρόϊτερ από τον Αlpha, η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και ο Μάκης Γιομπαζολιάς από το ΕΨΙΛΟΝ, με συντονιστή τον Πάνο Χαρίτο της ΕΡΤ.

O επικοινωνιολόγος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Adrasis», Γ.Σεφερτζής, εκτίμησε ότι κερδίζει κυρίως εκείνος που αντιλαμβάνεται και απαντά πειστικά.

Όπως έχει συμφωνηθεί, θα υπάρξουν τέσσερις θεματικές ενότητες (Οικονομία, Κοινωνική πολιτική, Μεταναστευτικό και Εξωτερική πολιτική), ενώ κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να υποβάλει μια επιπλέον ερώτηση για θέμα της αρεσκείας του.

Όπως είναι φυσικό, οι πολιτικοί αρχηγοί, εστιάζουν την προσοχή τους κυρίως στην οικονομία, όπου ήδη έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, όπως φαίνεται και από τις προεκλογικές ομιλίες τους.

Ήδη έχει ξεκινήσει και μια πρώτη συζήτηση για την τηλεμαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη την άλλη Δευτέρα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουν μια πρώτη συνάντηση εκπρόσωποι των δυο μεγαλύτερων κομμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top