Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και θα συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ

«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους»

Φλαμπουράρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και θα συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ

Βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στο Mega.

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα. Αυτό που εμείς εκτιμάμε είναι ότι στις 15 ημέρες που απομένουν θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση από το 49% που έχουμε μέχρι τώρα. Θα ανέβουμε γύρω στο 70% άρα θα ανατραπούν τα γκάλοπ. Εκτός αν συμβεί κάτι φοβερό» είπε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει η αυτοδυναμία, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη και αν την πε��ύχει θα συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ που –όπως εκτίμησε- θα μπουν στη Βουλή.

Απέκλεισε, ωστόσο, κάθε πιθανότητα για συνεργασία με τη ΔΝ και το ΠΑΣΟΚ: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προσώπων, έχω πει εδώ και καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα τα οποία στο μεδούλι της πολιτικής τους έχουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης επιτέθηκε στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους λοιπούς αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως με τις κινήσεις τους «έριξαν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top