Παρέμβαση Θεοδωράκη για τις Σκουριές: Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣΤΕ

"Η απόφαση Σκουρλέτη για αναστολή των εργασιών έγινε για να χτυπηθεί ο Λαφαζάνης'

Παρέμβαση Θεοδωράκη για τις Σκουριές: Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣΤΕ

​Να σεβαστεί η διοίκηση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τεράστιο πρόβλημα των εργαζομένων στις Σκουριές, ζήτησε με παρέμβαση στον υπηρεσιακό υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ι.Γκόλια ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ.Θεοδωράκης συνομίλησε το πρωί της Πέμπτης με τον κ.Γκόλια και τόνισε ότι «η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να είναι αυτονόητη σε μια ευρωπαϊκή χώρα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, «το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να συνδυάζεται με την προστασία του Περιβάλλοντος κι αυτό το κρίνουν τα όργανα της πολιτείας και όχι οι κομματικές επιτροπές, που το μόνο που ξέρουν είναι να υπερασπίζονται τις κάθε είδους συντεχνίες, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που παράγουν».

Σχετικά με την πρωτοβουλία Σκουρλέτη για αναστολή των εργασιών λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το Ποτάμι εκτιμά ότι έγινε για να χτυπηθεί ο προκάτοχος του Παναγιώτης Λαφαζάνης, αδιαφορώντας για τις δουλειές και τις ζωές 5.000 εργαζομένων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αποφάσεις του ΣΤΕ έχουν δικαιώσει την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», επιτρέποντας της, την κατασκευή εργοστασίου εμπλουτισμού μεταλλευμάτων, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top