Περιοδεύει με αισιοδοξία ο Μεϊμαράκης: Βλέπει πρωτιά για τη ΝΔ!

Στόχος... οι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ για την Συγγρού

Περιοδεύει με αισιοδοξία ο Μεϊμαράκης: Βλέπει πρωτιά για τη ΝΔ!

​Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα.

«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε ωστόσο αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.

Ο κ.Μεϊμαράκης δήλωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων τονίζοντας, ότι δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ, επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια.

Επανέλαβε ότι η στάση της ΝΔ απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν.

Ο κ.Μεϊμαράκης έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Πάτρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top