Θυμίζει άρλεκιν:Φώφη-Γιώργος χωρίζουν πριν τα φτιάξουν; Αγωνία σε ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ

Δείτε την πικρή... επιστολή του Παπανδρέου στην Γεννηματά

​Το δίδυμο Φώφη-Γιώργος … χώρισε -μάλλον- πριν καν τα φτιάξει! Πιο συγκεκριμένα, όσοι ήλπιζαν... ότι η κρισιμότητα των στιγμών, που βιώνει η χώρα θα φέρει κοντά την κα Γεννηματά και τον κ.Παπανδρέου, μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς προς "ναυάγιο" φαίνεται ότι οδεύει η εκλογική συνεργασία του ΚΙΔΗΣΟ με το ΠΑΣΟΚ, αν και το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού, επιφυλάσσεται να λάβει τις οριστικές αποφάσεις το Σάββατο, 29 Αυγούστου.

Με επιστολή του προς την κα Γεννηματά, ο κ.Παπανδρέου επισημαίνει ότι «σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν δημοσίως εναντίον της προοπτικής συνεργασίας, θέτοντας όρους που υπονομεύουν αυτή την προσπάθεια».

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ υπενθυμίζει στη συνέχεια, ότι «στις μεταξύ μας επικοινωνίες διαπίστωσα ότ�� τους ίδιους όρους για τη διάλυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και τον δικό μου αποκλεισμό, έθεσες και εσύ προσωπικά, προκειμένου να συνεχιστεί το εγχείρημα».

«Είναι προφανές ότι τέτοια προαπαιτούμενα δεν βοηθούν στην επιτυχία του διαλόγου, τη στιγμή μάλιστα, που σε αυτόν συμμετέχουν και άλλα κόμματα, τα οποία δεν θα έπρεπε να τα αγνοούν» καθιστά σαφές ο κ. Παπανδρέου.

Παρόλα αυτά, την τελική απόφαση του Κινήματος μας δεν θα λάβει ένα πρόσωπο, αλλά δημοκρατικά η Συνδιάσκεψη μας, που συνέρχεται το Σάββατο 29 Αυγούστου,καταλήγει η σχετική επιστολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top