Είδηση-ΒΟΜΒΑ: Πρόθυμο να κυβερνήσει το ΚΚΕ - Τέρμα το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ για τον Περισσό

Δείτε τι δήλωσε ο Δ.Κουτσούμπας

Είδηση-ΒΟΜΒΑ:  Πρόθυμο να κυβερνήσει το ΚΚΕ - Τέρμα το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ για τον Περισσό

​Η μεγάλη είδηση που όπως φαίνεται θα κάνει την διαφορά σε αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν είναι η ίδρυση κόμματος από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ούτε το «διαζύγιο» Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου, αλλά έρχεται από τον… Περισσό. Το ΚΚΕ είναι, σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα του κόμματος, έτοιμο να κυβερνήσει.

Τι και αν μέχρι τώρα, έλεγαν «ΟΧΙ» σε όλα... πλέον οι «σύντροφοι» του Κουτσούμπα δηλώνουν έτοιμοι να πουν το μεγάλο «ΝΑΙ», αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας.

«Ο λαός μας, ήδη έχει δοκιμάσει τα άλλα κόμματα και τις διάφορες εκδοχές κυβερνητικής διαχείρισης και όλες κατέληξαν σε βάρος του. Όμως υπάρχει εναλλακτική λύση. Με το ΚΚΕ μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο της πραγματικής ανατροπής». Αυτό δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας έτσι πανέτοιμος να καθίσει στην καρέκλα του Αλέξη Τσίπρα!

Υπενθυμίζουμε ότι πολλές φορές στο παρελθόν αγωνιστές του ΚΚΕ δήλωναν την άρνηση τους να κυβερνήσουν ή να συμμετέχουν σε κάποια κυβέρνηση με την αιτιολογία ότι δεν θα μπορούσαν, μεταξύ άλλων, να παίρνουν μέρος στις …κινητοποιήσεις του λαού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top