Μητρόπουλος: «Είναι μεγάλο το δίλημμα, θα δω τι θα πράξω»

«Η κα Κωνσταντοπούλου κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού»

Μητρόπουλος: «Είναι μεγάλο το δίλημμα, θα δω τι θα πράξω»

​Συνειδησιακό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Τσίπρας, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αφήνοντας ανοιχτό το τι θα πράξει στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

«Είναι μεγάλο το δίλημμα και θα δω τι θα πράξω. Θα κάνω μια προσπάθεια, κάποιες ρυθμίσεις να αποσυρθούν. Βρισκόμαστε ενώπιον καταστροφής του κοινωνικού κράτους και είναι αυστηρά προσωπική τοποθέτηση του κάθε βουλευτή το τι θα πράξει», είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε ότι «όσοι ανοήτως εισηγούνται εκλογές για να αναδειχθεί μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόζει αυτής της σφοδρότητας το κοινωνικό πακέτο, δεν εισηγούνται καλά» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε υπερβατικά (...) με κυρίαρχο το πρόσωπο του πρωθυπουργού -που όλο και ��ερισσότερο γίνεται και παραμένει αποδεκτός- με πρόσωπα ευρύτατης κοινωνικής και πολιτικής συνεννόησης και συναίνεσης, να φύγουμε μπροστά και να διαχειριστούμε την κρίση».

Αναφερόμενος τέλος στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητρόπουλος τάχθηκε κατά των διαγραφών και των διοικητικών μέτρων, ενώ σχολιάζοντας τη στάση της Προέδρου της Βουλής είπε με νόημα:

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού και όποια δυσαρμονία πρέπει να λυθεί μεταξύ τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top