Κουρουμπλής: 140 εκ. ευρώ τα ισοδύναμα για να μην ξαναμπεί εισιτήριο στα νοσοκομεία

Γεωργιάδης: «ασχετοσύνη: έδωσε 140 εκ. ευρώ για να γλιτώσει 19 εκ. ευρώ»!

Κουρουμπλής: 140 εκ. ευρώ τα ισοδύναμα για να μην ξαναμπεί εισιτήριο στα νοσοκομεία
Μια ακόμα αντιπαράθεση με τον βουλευτή της ΝΔ και προκάτοχό του στο υπουργείο Υγείας Α. Γεωργιάδη προκάλεσε η δήλωση του σημερινού υπουργού Π. Κουρουμπλή, στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι για να μην υπάρξει επαναφορά του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, όπως ζητούσαν οι δανειστές, αντιπρότεινε ισοδύναμα μέτρ�� ύψους 140 εκ. Ευρώ.

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε επίσης ότι εκτός των άλλων αρνητικών οικονομικών συνεπειών για τους ασθενείς, το διοικητικό κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο και ότι αν οι δανειστές επιμείνουν, θα εξαιρεθούν από το μέτρο οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Μέσω Twitter, σχολίασε με έντονα επικριτικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Η διαχειριστική ανεπάρκεια-ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο, έστειλε "ισοδύναμα" 140εκ. ευρώ για το 5ευρω που φέρνει ετησίως 19εκ. ευρώ».

Ο Α. Γεωργιάδης, πρόσθεσε: «Κατήργησε το 5ευρω στα νοσοκομεία, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε τον νόμο για τους Διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία» .
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top