Καρφιά Ρωμανιά: «Αυτοί που διαπραγματεύονται δεν ξέρουν από κοινωνική ασφάλιση»

«Η νομοθεσία έρχεται έτοιμη απ’ έξω»

​Τα καρφιά του εναντίον της διαπραγματευτικής ομάδας που έχει ορίσει το Μέγαρο Μαξίμου πέταξε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς, αποκαλύπτοντας ότι «η νομοθεσία έρχεται έτοιμη από έξω».

«Μας έδωσαν έναν πίνακα που έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο. Και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω. Δεν τους φτιάχνουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά και με νόημα πρόσθεσε:

«Έχω μαζέψει υλικό μπόλικο. Κάποια ώρα θα τα βγάλω στη δημοσιότητα όλα».

Όσο για τη διαπραγματευτική ομάδα, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του κ. Ρωμανιά, μάλλον δεν την έχει και σε μεγάλη εκτίμηση.

«Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να “διαπραγματεύονται” και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top