Θεοδωράκης: Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Κωνσταντοπούλου; - Γεννηματά: Καταστροφή οι εκλογές

Καμμένος: Όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίσουμε

Θεοδωράκης: Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Κωνσταντοπούλου; - Γεννηματά: Καταστροφή οι εκλογές

«Κ. πρωθυπουργέ ως πότε θα ανέχεστε την κ. Κωνσταντοπούλου; Είναι προσβλητική η συμπεριφορά της» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, για να προσθέσει ότι «πρέπει να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα».

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πρέπει να σταματήσουν να βαφτίζουν την τεμπελιά ως αντιμνημονιακό αγώνα. Το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ θέλει πολύ δουλειά, θέλει θέληση και σχέδιο» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημειώνοντας πως «δεν είναι τα μνημόνια που θα σώσουν τη χώρα αλλά οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις».

Ο κ. Θεοδ��ράκης είπε πως «ο κίνδυνος χρεοκοπίας και Grexit είναι στα πάνω συρτάρια, περιμένουν τα λάθη μας» και επεσήμανε πως το Ποτάμι είναι μαζί με την κυβέρνηση «στη μάχη για να σπάσουμε το τρίγωνο της διαπλοκής».

Γεννηματά: Καταστροφή οι εκλογές – Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε κ. Τσίπρα

«Η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει» είπε, από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μέσα σε πέντε μήνες κατέληξε σε μία τρομερή ήττα που απειλεί τη χώρα και πως «για άλλη μία φορά, το κομματικό συμφέρον υπερτερεί του εθνικού».

Η κα Γεννηματά σημείωσε ότι νέα προσφυγή στις κάλπες θα είναι καταστροφική ενώ ζήτησε να συγκληθεί εκ νέου το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» κατέληξε η ίδια.

Καμμένος: Όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίσουμε

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους μίλησε, εξάλλου, ο Πάνος Καμμένος.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε επίθεση σε Σαμαρά-Βενιζέλο λέγοντας πως «οι πρώην κυβερνήτες στενοχωριούνται γιατί δεν είναι πιο βαριά τα μέτρα». Παράλληλα, ζήτησε να αναγνωριστεί στην κυβέρνηση πως «σήμερα συζητούμε για την προστασία της α’ κατοικίας».

Ο κ. Καμμένος άφησε εκ νέου αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα των υποβρυχίων, ενώ είχε αρκετές φορές κατά την ομιλία του διάλογο με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ζητώντας από το προεδρείο της Βουλής ονομαστική ψηφοφορία για μείωση 30% για το μισθό των βουλευτών και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Τέλος, είπε πως θα χυθεί άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις για να αποκαλυφθεί η διαφθορά και τόνισε: «Όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top