Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης είχε δόλο και σχέδιο για δραχμή

«Άκουγα τον κ. Λαφαζάνη και είχα μείνει με το στόμα ανοικτό»

Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης είχε δόλο και σχέδιο για δραχμή

Για δόλο κατηγόρησε τον Γιάνη Βαρουφάκη η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι είχε διαλέξει το δρόμο της επιστροφής στη δραχμή.

«Δούλεψε από την πρώτη στιγμή για να μην πετύχει η διαπραγμάτευση, είχε πολιτικό σχέδιο και ανήκει στο λόμπι της δραχμής» είπε η βουλευτής της ΝΔ στον Σκάι, προσθέοντας πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ «ήξερε ποιο θα ήταν το τίμημα της στρατηγικής του».

Η κα Μπακογιάννη κατάφέρθηκε και εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας ότι τον άκουγε και είχε μείνει με το στόμα ανοικτό: «Εγώ δέχομαι ότι είσαι οπαδός της δραχμής και ότι διαφωνείς. Το λες, παραιτείσαι και κάνεις τον αγώνα σου. Είναι αδιανότητο να μην παραιτείται. Είναι σε έναν τομέα με το περιεχόμενο του οποίου διαφωνεί. Πως θα το εφαρμόσει;».

Μάλιστα, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να λέει τόσο ο κ. Λαφαζάνης όσοι και άλλοι βουλευτές ή υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ «στηρίζω την κυβέρνηση ψηφίζοντας “όχι”». «Πρόκειται για πρωτόγνωρη πολιτική θέση. Στην εξουσία μαζί και στις ευθύνες χώρια» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη επαναβεβαίωσε πως η ΝΔ δεν θα επιδιώξει μια πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης, αλλά σκοπεύει να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει.

Τέλος, σημείωσε πως η ίδια δεν θα θέσει θέμα ηγεσίας όσο διανύουμε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top