Το σχόλιο της Κάτιας Μακρή: Ο κόσμος χάνεται και ο Βαρουφάκης… πάει για μπάνια!

«Νόμιζα ότι στα 5 χρόνια Μνημονίων τα είχαμε δει όλα»

Το σχόλιο της Κάτιας Μακρή: Ο κόσμος χάνεται και ο Βαρουφάκης… πάει για μπάνια!

Με τη φράση «νόμιζα ότι στα 5 χρόνια μνημονίων τα είχαμε δει όλα» είπε η Κάτια Μακρή, περιγράφοντας την απίστευτη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη να πάει σήμερα στην Αίγινα αντί να δώσ��ι το παρών στη Βουλή για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση.

«Έχουμε δει σε αυτά τα 5 χρόνια δραματοποιήσεις, διαφοροποιήσεις, ομαδικές διαγραφές… Αλλά υπουργό, που ήταν μέχρι πριν από 5 μέρες στη θέση του, που ήταν αυτός που συνέταξε τις ελληνικές προτάσεις, που έκανε όλη τη διαπραγμάτευση, που εφηύρε τη δημιουργική ασάφεια που μάλλον δεν πιστεύουμε πάρα πολλοί πλέον ότι μας ωφέλησε, που είπε ότι δεν θα μπουν capital controls και μπήκαν μετά από 3 ώρες, να αφήνει τον πρωθυπουργό του και τον διάδοχό του στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και την κυβέρνηση, δεν το έχουμε ξαναδεί» πρόσθεσε η κα Μακρή.

«Η ψήφος του δεν θα υπάρχει σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Αυτό που έκανε με την επιστολική ψήφο είναι πλαστό, διότι δεν προσμετρείται» τόνισε η ίδια και κατέληξε: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο κ. Βαρουφάκης… πάει για μπάνια. Ή μάλλον σε γάμο αλλά δεν είναι εδώ τα πουρνάρια, εδώ είναι ο πραγματικός γάμος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top