Με έντονο ρουζ και κροκί T-shirt η Κωνσταντοπούλου καλεί τον λαό να πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

​Για καταιγισμό ωμών παρεμβάσεων σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την Κυριακή έκανε λόγο η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέα της παρέμβαση, έχοντας κάμερες, φώτα και οπερατέρ στην διάθεση της!

«Οι εκπρόσωποι του χθες, οι συνυπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας και του λαού και οι εγχώριοι και ξένοι συνεταίροι τους έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποτρέψουν την έκφραση της λαϊκής βούλησης για να εμποδίσουν ή να ματαιώσουν το δημοψήφισμα και τώρα αφού απέτυχαν κάνουν ό,τι μπορούν για να αλλοιώσουν τ�� αποτέλεσμά του, για να θολώσουν και να παραποιήσουν το ξεκάθαρο ερώτημα του απευθύνοντας στον λαό άλλον ένα εκβιασμό. Ότι δήθεν αν οι πολίτες πουν όχι θα πρέπει να φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση ή την ευρωζώνη , ότι αν πουν όχι δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω διαπραγμάτευση, ότι αν πουν όχι θα σημαίνει ότι δεν θα θέλουν να βοηθηθούν» είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής, «Το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει ναι στο τελεσίγραφο, στα μνημόνια, στην υποτέλεια, στην υποδούλωση, στην ανεργία, στη μείωση μισθών συντάξεων, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Ναι στην υποβάθμιση της Ελλάδος. Και το ΟΧΙ σημαίνει: όχι στις αντιδημοκρατικές πρακτικές, στους εκβιασμούς και στα τελεσίγραφα, στο τεχνητό αδιέξοδο, ��την ασφυξία λαού, στην υποδούλωση κρατών-μελών από άλλα κράτη μέλη και στην υποταγή».

Αφού εκθείασε την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και το έργο της Βουλής, τόνισε ότι για πρώτη φορά ο λαός μπορεί με την ψήφο του να αποκρούσει τον μνημονιακό ζυγό και τον εκβιασμό.

Απευθυνόμενη στον ελληνικό λαό η πρόεδρος της Βουλής τον κάλεσε να πει «ΟΧΙ» στα τελεσίγραφα και στην υποταγή, «να μην επιτρέψει την ανατροπή της κυβέρνησης, να ψηφίσει για την αξιοπρέπεια και το μέλλον του, να στείλει ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα, ότι η δημοκρατία είναι υπόθεση των ανθρώπων και των λαών και όχι των τραπεζών και των αγορών».
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗ��ΥΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top