Χαμός στη Βουλή με καυγά Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου: Μαζέψτε τη κε Τσίπρα, δεν είναι δικτάτορας!

Αποχώρησε και επανήλθε η ΚΟ της ΝΔ – Η «πλάγια» συγνώμη της Ζωής και η σπόντα Σαμαρά - Πρ. δημοσίευση: 00.24

Ο κακός χαμός έγινε στη Βουλή κατά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος και η ΚΟ της ΝΔ αντέδρασαν έντονα για το γεγονός ότι η κα Κωνσταντοπούλου προήδρευε ενώ λίγο πριν είχε αγορεύσει ως βουλευτής.

Όπως επεσήμανε ο κ. Σαμαράς, «αυτό απαγορεύεται από το άρθρο 66 και λυπάμαι που δεν το γνωρίζετε».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, εάν πάρει το λόγο η Πρόεδρος της Βουλής ως βουλευτής τότε δεν μπορεί να προεδρεύσει όσο διαρκεί η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η κα Κωνσταντοπούλου εξέφρασε ενστάσεις και διατύπωσε παρατηρήσεις προς τον κ. Σαμαρά αλλά και την ΚΟ της ΝΔ που διαμαρτυρόταν για τη μη τήρηση του Κανονισμού από την Πρόεδρο της Βουλή χτυπώντας με τα χέρια τα έδρανα!

Έξαλλος, ο κ. Σαμαράς γύρισε νευριασμένος προς την κα Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής και είπε: «Φτάνει πια κα Κωνσταντιοπούλου. Το έχετε παρακάνει. Δεν είστε δικτάτορας, είστε Πρόεδρος της Βουλής»!

Στη συνέχεια, με έντονο ύφος γύρισε προς τον πρωθυπουργό και είπε: «Και εσείς κε Τσίπρα, να την μαζέψετε. Δεν είναι Πρόεδρος της Βουλής, είναι Πρόεδρος του κόμματός σας»!

Μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «πήρε» την ΚΟ του κόμματός του και αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας!

Εν συνεχεία, ο κ. Τσίπρας πήρε το λόγο, ζήτησε από την κα Κωνσταντοπούλου να κάνει ένα δεκάλεπτο διάλειμμα και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και την ΚΟ της ΝΔ να επιστρέψουν.

Κωνσταντοπούλου: Έκανα λάθος αλλά… για να τιμήσω το Σαμαρά!

Μετά τη διακοπή, η κα Κωνσταντοπούλου συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού και επέστρεψε… άλλος άνθρωπος!

Μόλ��ς ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση, η κα Κωνσταντοπούλου αναγνώρισε το λάθος της βάσει ��ου κανονισμού και «δικαιολογήθηκε» λέγοντας ότι ήθελε να... τιμήσει τη διαδικασία και τον ομιλούντα, δηλαδή τον κ. Σαμαρά.

Η Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον Α’ αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο να προεδρεύσει και στη συνέχεια τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στην αίθουσα και να συνεχίσει την ομιλία του.

Η ίδια, ανακοίνωσε νέα 5λεπτη διακοπή για την αντικατάσταση στην έδρα και αποχώρησε λέγοντας στον κ. Τσίπρα «θα έχω την ευκαιρία να σας ακούσω από τα έδρανα ως βουλευτής».

Σαμαράς: Τρομοκρατούμαι τι θα γινόταν εάν δεν ήθελε να με τιμήσει!

Επσιτρέφοντας ο κ. Σαμαράς, είπε με χιούμορ πως αφού η κα κωνσταντοπούλου το έκανε αυτό για να τον τιμήσει, «τρομοκρατούμαι τι θα γινόταν εάν δεν ήθελε να με τιμήσει»!

Συνεχίζοντας με καυστικό χιούμορ, πρόσθεσε: «Όπως λέει και ο λαός μας, από τέτοιες τιμές, να μας λείπει το βύσσινο»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top