ΝΔ: Τσίπρας και Καμμένος θέλουν να μας βγάλουν από το ευρώ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου

ΝΔ: Τσίπρας και Καμμένος θέλουν να μας βγάλουν από το ευρώ

​Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12 το πρωί η έκτακτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα.

Στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στην συνεδρίαση, κατηγόρησαν σύμφωνα με πληροφορίες, την κυβέρνηση για κρυφή ατζέντα με τελικό σκοπό την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, προχώρησε σε σκόπιμη καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση και τελικώς, μέσω της προκήρυξης δημοψηφίσματος, αποκαλύφθηκαν οι πραγματικοί της σκοποί.

Τα στελέχη της Ν.Δ. υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση εξυπηρετεί το «λόμπι της δραχ��ής» και ότι το πραγματικό ερώτημα που θέτουν στο λαό είναι «Ευρώπη ή δραχμή». Αυτό δήλωσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Αθήνας, Νίκος Δένδιας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με την πρόταση της κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Σε αυτό απαντάμε: Ευρώπη, κάνοντας το πατριωτικό μας καθήκον. Πέρα από αυτό όμως, θεωρώ ότι η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία είναι απαραίτητη» πρόσθεσε ο κ.Δένδιας.

Δείτε επίσης:

Πυρ ομαδόν απ’την αντιπολίτευση για το δημοψήφισμα-Ζητούν την παραίτηση Τσίπρα

Σαμαράς: Ο Τσίπρας οδηγεί σε δημοψήφισμα με ερώτημα «ναι ή όχι» στην Ευρώπη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top