Τσίπρας από Αγία Πετρούπολη: Δίνουμε μάχη, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας

Για νέα εποχή στις ελληνορωσικές σχέσεις μίλησε ο πρωθυπουργός

Τσίπρας από Αγία Πετρούπολη: Δίνουμε μάχη, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας

Για νέα εποχή στις ελληνορωσικές σχέσεις μίλησε ο πρωθυπουργός από την Αγία Πετρούπολη όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια και συνομίλησε με ομογενείς.

«Θα ξεκινήσουμε μια νέα περίοδο στις ελληνορωσικές σχέσεις και θεωρούμε εσάς που ζείτε εδώ τους σημαντικότερους πρεσβευτές της Ελλάδας εδώ» είπε απευθυνόμενος στους ομογενείς ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι πολλές φορές έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους πιο έντονα την πατρίδα απ’ ότι «εμείς στην Ελλάδα».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα «��ίνει μια σπουδαία και γενναία μάχη όλους αυτούς τους μήνες και έχει περάσει μια μεγάλη οικονομική κρίση με δυσκολίες» και συνέχισε λέγοντας προς τους ομογενείς: «Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά από δυσκολίες. Τις ξεπεράσατε και καταφέρατε να σταθείτε στα πόδια σας».

«Οι Έλληνες όταν έχουμε στόχο και προσήλωση, ξεπερνάμε και τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Είναι σημαντικό κανείς να αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να ξανακάνουμε τη πατρίδα μας κυρίαρχη χώρα και το λαό μας να ζει με αξιοπρέπεια και να έχει ψηλά το κεφάλι» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες, όπως πάντα» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top