Άγριος καυγάς Ψαριανού – Φωτίου: «Είστε μνημονιακό σούργελο»!

Έφυγε από το πλατό η υπουργός

Άγριος καυγάς Ψαριανού – Φωτίου: «Είστε μνημονιακό σούργελο»!

​Τεταμένη ήταν από την αρχή η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού, Γ. Ψαριανό και την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου στην εκπομπή OnLine, όμως η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, όταν ο κ. Ψαριανός την αποκάλεσε «νεομνημονιακό σούργελο», με αποτέλεσμα η υπουργός να εγκαταλείψει το πλατό φανερά ενοχλημένη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Φωτίου είπε ότι ο βουλευτής του Ποταμιού είναι με τους δανειστές.

Τότε εκείνος, άρχισε να την προκαλεί και να την χτυπά στον ώμο για να τον κοιτάξει.

«Ποιος είναι με τους δανειστές; Εγώ; Πάλι γερμανοτσολιάς είμαι έτσι; Με λέει έτσι το νεομνημονιακό σούργελο», είπε με έντονο ύφος ο Γ. Ψαριανός και αμέσως η αναπληρώτρια υπουργός σηκώθηκε να φύγει.

«Εμένα δεν με χρειάζεστε σε ένα τέτοιο πάνελ. Σούργελο δεν με έχει πει κανείς», είπε ενοχλημένη η κα Φωτίου και έφυγε από την εκπομπή, ενώ την ίδια ώρα, ο βουλευτής του Ποταμιού μαινόμενος άρχισε να φωνάζει:

«Δεν δέχομαι να με λένε γερμανοτσολιά. Δεν το ανέχομαι αυτό».

Μάλιστα στον καυγά ενεπλάκη και η ίδια η Όλγα Τρέμη, η οποία εγκάλεσε τον Γ. Ψαριανό για τη συμπεριφορά του.

«Αυτό το πράγμα είναι βία. Επειδή το είδα το περιστατικό. Αυτό το πράγμα είν��ι βία. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσετε τα χαστούκια», του είπε.
Πάντως ο βουλευτής του Ποταμιού επέμεινε και συνέχισε με έντονο ύφος.

«Δεν μπορεί καμία Φωτίου να πει ότι είμαι με τους δανειστές. Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια στη Μακρόνησο», είπε και όταν ηρέμησε ζήτησε συγγνώμη από το ακροατήριο.

«Κι εγώ παραφέρθηκα, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο το “εθνοπροδότης και γερμανοτσολιάς”. Δεν κρίνω τον πατριωτισμό κανενός και δεν δίνω εύσημα πατριωτισμού», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top