Σαμαράς: Δουλεύετε τον κόσμο κύριε Τσίπρα-Ονομάζετε το μνημόνιο, συμφωνία!

"Νομίζετε ότι η ΝΔ είναι η πιο υπάκουη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Και …μη χειρότερα"

Σαμαράς: Δουλεύετε τον κόσμο κύριε Τσίπρα-Ονομάζετε το μνημόνιο, συμφωνία!

​Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την σημερινή συζήτηση στην Βουλή και την ομιλία του πρωθυπουργού για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

«Σήμερα… δεν είχαμε ενημέρωση. Είχαμε ακραία δημαγωγία, ύβρεις και προσπάθεια να "περάσει" μια απάτη, ότι εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση» είπε ο κ.Σαμαράς, προειδοποιώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «ή θα κάνουμε εθνική συνεννόηση υπό τις προϋποθέσεις, που σας έθεσα ή θα μας φέρετε όλη τη συμφωνία στην Βουλή, να τη δούμε αναλυτικά,για να αποφασίσουμε, αν θα την ψηφίσουμε ή όχι» .

«Ζητάτε να στηρίξουμε εμείς, αυτό που δεν θέλουν οι δικοί σας να στηρίξουν;», διερωτήθηκε ο κ.Σαμαράς, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δουλεύει τον κόσμο».

«Νομίζετε ότι η ΝΔ είναι η πιο υπάκουη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Και … μη χειρότερα» τόνισε, κατηγορώντας τον κ.Τσίπρα ότι δεν γνωρίζει αν έχει δεδηλωμένη στο κόμμα του.

«Μην δείχνετε έκπληκτοι για τα σκληρά μέτρα των δανειστών….. Τα ίδια είχε στείλει ο κ.Βαρουφάκης στους εταίρους στις 24 Φεβρουαρίου 2015. Δικό σας υπουργός είναι! Από την πολλή δημιουργική ασάφεια, σας ήρθε κεραμίδα» πρόσθεσε.

«Μόλις αυξήσετε τον ΦΠΑ, να πάμε μαζί μια βόλτα στα νησιά κ.Τσίπρα», τόνισε ο κ.Σαμαράς και μίλησε για πρωτόγνωρη στάση πληρωμών και οικονομία που βουλιάζει.

Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ονομάζει το μνημόνιο "συμφωνία" και πως υιοθετεί τις απόψεις της ΝΔ για το χρέος.

«Ήρθατε στην δική μας θέση για το χρέος. Διαγραφή του χρέους λέγατε και τώρα λέτε... αναδιάρθρωση του χρέους» είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ��ην κυβέρνηση ότι έχει κάνει «εσωτερική στάση πληρωμών».

Δείτε επίσης:

Επίθεση στην κυβέρνηση από Σαμαρά: "γονατίσατε και διασύρατε την χώρα"

Τσίπρας:ΔΕΝ πρόκειται να υπογράψουμε νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-Αγωνιζόμαστε για την αναδιάρθρωση του χρέους

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top