Επιμένει η Αριστερή Πλατφόρμα: «Απορρίπτουμε τα τελεσίγραφα, υπάρχουν εναλλακτικές»

Νέο κείμενο – φωτιά στο Iskra

​Την απόρριψη των τελεσιγράφων που προτίθενται να θέσουν οι θεσμοί ζητά από την κυβέρνηση η Αριστερή Πλατφόρ��α, με νέο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο iskra.gr.

Στο άρθρο, η Αριστερή Πλατφόρμα επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν εναλλακτικές και ξεκαθαρίζει ότι οι πολιτικές λιτότητας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Το άρθρο που αναρτήθηκε στο iskra.gr αναφέρει αναλυτικά:

«Τις τελευταίες ώρες γίνεται σαφές ότι ''εταίροι'' και ''θεσμοί'', με το όπλο της χρηματοδοτικής ασφυξίας στον κρόταφο της χώρας, επιχειρούν να σύρουν την ελληνική κυβέρνηση σε συμφωνία που θα περιλαμβάνει νέα αντιλαϊκά μέτρα, νεοφιλελεύθερες αντεργατικές απορυθμίσεις και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Απέναντι τόσο στους απροκάλυπτους, όσο και στους κεκαλυμμένους εκβιασμούς των δανειστών η κυβέρνηση έχει μια και μόνη επιλογή διεξόδου και αυτήν θα ακολουθήσει: Την απόρριψη κάθε τελεσίγραφου που αξιώνει συμφωνία που αντιστρατεύεται τις προγραμματικές δεσμεύσεις της και τις ταυτοτικές αξίες της Αριστεράς.

Αξιώσεις για επέκταση της λιτότητας, με επώδυνα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, εκποίηση δημοσίου πλούτου και νέα επίθεση σε ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα δεν είναι δυνατό να γίνουν και δεν θα γίνουν αποδεκτές από μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώ��α διαθέτει εναλλακτικές λύσεις που παρά τις προσωρινές δυσκολίες, μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για ελπιδοφόρες, προοδευτικές εξελίξεις από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων. Αυτές τις εναλλακτικές λύσεις είναι που τρέμουν οι δανειστές οι οποίες, όμως, γίνονται όλο και πιο προσφιλείς για το λαό, προκειμένου να ακολουθηθεί μια νέα ανορθωτική πορεία του τόπου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top