Καραγκούνης: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του για τα όσα έρχονται

Κριτική και από το ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Καραγκούνης: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του για τα όσα έρχονται
Την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Κ. Καραγκούνης.

Συγκεκριμένα , ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε σχετικά με τη σημερινή ομιλία του Α. Τσίπρα:

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τις πρώτες 100 ημέρες στην κυβέρνηση, αλλά δεν είπε ούτε μια κουβέντα για τα τόσα ψέματα που τώρα πια αποκαλύφθηκαν.

Μιλάει ακόμα για διαπραγμάτευση, χαρά στο κουράγιο του!

Κατά τα άλλα προσπαθεί να καλοπιάσει τους δικούς του ενόψει των όσων έρχονται…».

Κριτική και από το ΠΑΣΟΚ

Κριτική στον κ. Τσίπρα άσκησε και το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι αδυνατεί να αρθεί στο ύψος της ευθύνης του αξιώματός του, ενώ τον κατηγορεί ότι ο ελληνικός λαός, που αγωνιά για την πορεία της χώρας, δεν έμαθε σήμερα τίποτα υπεύθυνο και συγκεκριμένο.
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «αμήχανα χαμόγελα, χαριεντισμούς και γλειψίματα στην κ. Μέρκελ που ανέδειξαν στη Ρίγα το αδιέξοδο της δήθεν εξωτερικής διαπραγμάτευσης» και υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας πήγε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του για να πει ότι το κρίσιμο για αυτόν δεν είναι το συμφέρον της χώρας, αλλά ο έλεγχος των εσωκομματικών του συσχετισμών και η νομή της εξουσίας.
«Τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες; Θα υπάρξει ή όχι συμφωνία; Τι θα γίνει με τον ΦΠΑ, με το ασφαλιστικό, με τις τράπεζες, με την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας πριν και κυρίως μετά την 30η Ιουνίου, με το μνημόνιο τρία;», ερωτά το ΠΑΣΟΚ, και αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας δεν έδωσε σήμερα καμία συγκεκριμένη και υπεύθυνη απάντηση.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top