Ζήγρας στον Τσοχατζόπουλο: Μίλα, πες ποιοι σε δωροδόκησαν

Νέα παρέμβαση απ’τον ξάδελφο του πρώην υπουργού για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Ζήγρας στον Τσοχατζόπουλο: Μίλα, πες ποιοι σε δωροδόκησαν

​Να ονοματίσει αυτούς που τον δωροδόκησαν καλεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο συγκατηγορούμενος εξάδελφος του, στην υπόθεση με τις χρυσές μίζες, Νίκος Ζήγρας.

Με γραπτή δήλωση του επικαλούμενος το περιεχόμενο των καταθέσεων του Κώστα Σημίτη και του Βαγγέλη Βενιζέλου καλεί τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας και όποιον άλλον έχει συμμετάσχει υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στις δωροδοκίες αυτές, να κατονομάσει σήμερα και όχι αύριο, αυτούς που δωροδόκησαν, τα ποσά των δωροδοκιών και τη ζημία που υπέστη από τις δωροδοκίες το Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική ισχύς της Ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών μας.

«Στο βωμό του τεκμηρίου της αθωότητας του κυρίου Α.Τσοχατζόπουλου έχει ήδη θυσιαστεί η οικογένειά του και οι φίλοι του, έχει ήδη θυσιαστεί ένα ολόκληρο κίνημα, όπως κατέθεσε ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος... ας μη θυσιαστεί και ολόκληρη η Χώρα. Γιατί, πάνω από κατηγορούμενοι, πάνω από συνήγοροι υπεράσπισης, είμαστε Έλληνες» τονίζει ο κ.Ζήγρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που ο κ.Ζήγρας ζητά από ξάδερφο του και πρώην στενό συνεργάτη του να ομολογήσει. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε ξεσπάσει στο δικαστήριο και απευθυνόμενος στον κύριο Τσοχατζόπουλο, του είχε πει «Σήκω ρε κι ομολόγησε να απαλλάξεις το παιδί σου. Δε λυπάσαι... Εγώ κλαίω γι'αυτό το παιδί... Θες να μη δικαστείς κιόλας! Εγκληματίας πρώτου βαθμού».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Ζήγρας αποφυλακίστηκε με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ σήμερα στην δίκη του Τσοχατζόπουλου καταθέτουν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπαντωνίου και Β.Παπανδρέου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top